Silikomart


biedt een breed scala aan verfijnde en innovatieve producten met een functionaliteit en schoonheid die voldoen aan de behoeften van iedereen die van koken houdt. Silikomart-producten hebben een reputatie voor innovatief design en staan ​​bekend om hun hoogwaardige siliconen en de voornamelijk productie “MADE IN ITALY”. Het gebruik van siliconen in de keuken biedt uitstekende resultaten en aanzienlijke voordelen. Dankzij zijn weerstand, thermische stabiliteit en flexibiliteit kan het worden gebruikt bij temperaturen van -60 ° C tot +230 ° C. Siliconen is ook ‘niet-klevend’ en een elastisch materiaal dat bestand is tegen veroudering.
Silikomart streeft er voortdurend naar om z’n klanten een superieur product te kunnen aanbieden. “MADE IN ITALY” speelt een grote rol in het productieproces. Silikomart gebruikt siliconen van de hoogste kwaliteit (gemaakt van 100% vloeibare platinasilicone), dat voldoet aan voedselnormen, volledig niet-toxisch, geurloos en smaakloos. In vergelijking met andere soorten silicium is platina-silicium het zuiverste en in staat om de volledige voedselveiligheid van het product te waarborgen. Het bevat geen giftige componenten, heeft het laagste gehalte aan vluchtige stoffen en wordt vaak gebruikt op medisch gebied.
Silikomart besteedt veel aandacht aan kwaliteitscontroles om de klant een volledig betrouwbaar en veilig product te garanderen in overeenstemming met alle wettelijke normen. Veiligheid, kwaliteit en prestaties gecombineerd met het unieke ontwerp van producten, maakt Silikomart de toonaangevende specialist voor culinair siliconengebruik. In de loop der jaren heeft dit bedrijf altijd zwaar geïnvesteerd en geloofde in onderzoek als manier om zijn klanten nieuwe producten aan te bieden. die inspiratie en hulp zouden kunnen bieden aan alle voedselliefhebbers en diegenen die deze nieuwe wereld willen benaderen. Silikomart is momenteel houder van het EASY CREAM-patent, de technologie die is ontwikkeld om ijs op een stok te maken met siliconenvormen.